Alt title

Siera standziņas ar ceptiem dārzeņiem

25. Novembris
2014
Siera standziņas ar ceptiem dārzeņiem

Nepieciešamie produkti: Latvijas Holandes siers – 100 g Sezama sēkliņas – 50 g Milti – 50 g Olas – 1 gab. Paprika (dzeltene, sarkana) – 70 g Puķkāposts – 70 g Zaļās sviesta pupiņas – 40 g Saldkrējuma sviests – 25 g Garšvielas

Pagatavošana:

Sagriežas  Holandes sieru divās standziņās, katru pa 50 gramiem. Olu saklapējam. Standziņas panē sezama sēkliņās, tad miltos un olā pa divām reizēm katrā panējumā un liek cepties sakarsētā eļļā zeltaini brūnus ar kraukšķīgu garoziņu. Dārzeņus sagatavo pirmapstrādei. Liek tvaicēties 100 grādu temperatūrā uz 10 minūtēm. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un liek apcepties tvaicētos dārzeņus, pievieno garšvielas pēc pašu vēlmēm.

Atpakaļ