Alt title

Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar cūkas fileju, svaigu tomātu un sieru

14. Janvāris
2015
Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas ar cūkas fileju, svaigu tomātu un  sieru

Nepieciešamie produkti: Holandes siers – 100 g Kartupeļi – 0,5 kg Cūkas fileja – 120 g Svaigi tomāti – 120 g Sāls, Pipari Olīveļļa – 70 g

Pagatavošana:

Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus, pievieno sāli, piparus un cep uz sakarsētas pannas līdz gatavībai. Cūkas fileju sagriež plānās šķēlītēs, izklapē, pārkaisa ar sāli un pipariem. Liek uzkarsētā pannā, un cep 5-7 minūtes. Tomātu noskalo, sagriež plānās šķēlītēs. Uz smalkās rīves sarīvē Trikātas Holandes sieru.

Uz pannas kārto tornīti no visām sastāvdaļām. Pamatā izmanto Kartupeļu pankūku, tad liek izcepto cūkgaļas fileju, tomāta škēlīti un rīvēto sieru. Viedo 3 kārtas, visu sasprauž ar iesmieņu, lai nesajuktu. Tornīti liek sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā līdz siers ir izkusis.

Atpakaļ