Alt title

Kārtainās mīklas kūka ar zemenēm, āboliem un svaigo sieru

07. Maijs
2015
Kārtainās mīklas kūka ar zemenēm, āboliem un svaigo sieru

Sastāvdaļas: Kārtainā mīkla 250 g Svaigais siers bez piedevām - 250 g 100 g ogu (mellenes un zemenes) 2 olas kanēlis 100 g skābā krējuma ( 20 % tauku satura) 80 g cukurs

Pagatavošana:

Ņem apaļo cepamo pannu (diametrā 15 cm). Ieklāj cepamo papīru un izrullētu kārtaino mīklu, kurā ar dakšiņu sadur caurumiņus. Virsū mīklai lej 250 g sagatavotā svaigā siera, 100 g ogu un kanēļa maisījumu. Visu apmēram 15 minūtes nedaudz apcep cepeškrāsnī 170 grādu temperatūrā. Tad virsū pārlej 2 olu, 100 g skābā krējuma un cukura maisu un cep vēl 20 minūtes, līdz kūka gatava. Dekorē ar svaigām zemenēm un piparmētru lapiņām.

Atpakaļ