Alt title

Daniela Rēbusa podiņš

08. Septembris
2016
Daniela Rēbusa podiņš

Rudenīgi garda maltīte Restorānā KEY to RIGA - sautētu dārzeņu podiņš ar tītara fileju un saldā krējuma mērci. Sastāvdaļas 1 porcijai: 70 g ziedkāpostu; 70 g brokoļu; 70 g sarkanās paprikas; 70 g pākšu pupiņas; 100 g ar mizu vārīti kartupeļi; 100 g svaigas tītara filejas; 100 g saldā krējuma; malti melnie pipari, sojas mērce

Pagatavošana: Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu liek sālsūdenī vārīties līdz gatavībai, tos atdzesē un noņem miziņu, sagriežot lielākos gabalos. Pārējos dārzeņus (ziedkāpostu, brokoli, pākšu pupiņas, sarkano papriku) nomazgā, sagriež mazākos gabalos un liek sālsūdenī noblanšēties uz kādām 3 minūtēm. Uz pannas apcep strēmelītēs sagrieztu tītara fileju, pievieno noblanšētos dārzeņus un ar mizu vārītos kartupeļus, visu nedaudz pasautē. Pēc tam pievieno saldo krējumu, maltus melnos piparus un sojas mērci pēc garšas. Sautējumu pasniedz māla podiņos, rotājot to ar zaļumiem.

Atpakaļ