Alt title

Rīgas Restorānu Nedēļa

03. Oktobris
2016
Rīgas Restorānu Nedēļa

Laikā no 10. Oktobra līdz 16. Oktobrim, visas nedēļas garumā, ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim, tiek dota iespēja baudīt 3 kārtu maltīti, kas pagatavota no Latvijā audzētiem sezonālajiem produktiem, piešķirot katram ēdienam mūsdienīgu un izsmalcinātu garšu.

Restorāna KEY to RIGA piedāvājums:

20.00 Eiro no personas

Baraviku krēmzupa

(Rīgas-Gaujas reģionā vāktu baraviku krēmzupa, kas pasniegta kopā ar grauzdētu graudu maizi, kas pārklāta ar sieru, ceptiem bekona rullīšiem, sviestā ceptām sēnītēm, karamelizētiem sīpoliem un dedzinātu timiānu)

***

Grilēta cūkgaļa medus, cidoniju un ingvera marinādē, pasniegta ar krāsnī ceptiem rāceņiem, glazētiem burkāniem ar ķimenēm un medus – alus mērci.

***

Pīlādžu parfē, kas pasniegts ar svaigām rudens ogām, piparmētru un madeļu kraukšķi

 

P.S. Piedāvājums pieejams katru dienu no 10:00 – 22:00, iepriekš rezervējot. Rezervēt iespējams ne tikai telefoniski (+ 371 28370747; +371 67225190) un e-pasta palīdzību (info@keytoriga.lv), bet arī portālā GETtable.lv

Pievienotās saites

Atpakaļ