Alt title

Restorāna KEY to RIGA īpašais oktobra piedāvājums

01. Oktobris
2015
Restorāna KEY to RIGA īpašais oktobra piedāvājums

Oktobris ir gada desmitais mēnesis, kas senāk tika saukts vēl par veļu vai zemliku mēnesi. Oktobrī strauji mainās dienas ritējums pret tumsas iestāšanos, un organismam šajā laikā ir nepieciešamas minerālvielas un vitamīni, lai sagatavotos ziemas salam un drēgnajam laikam.

Kad nosvinēta Miķeļdiena, kas iezīmē ražas beigas, dārzeņi un augļi tieši šajā laikā ir ar vitamīniem bagātākie, tā teikt „pieblīvētākie”, tāpēc oktobrī jasteidz tos saēsties gan svaigā, gan vārītā vai ceptā veidā. Viesojoties restorānā KEY to RIGA (RĪGAS ATSLĒGA), šefpavāre Gunita Rolova rudens ražas laikā iesaka baudīt dārzeņu krēmzupu, kurai pievienota zivs, tās buljons un vēžu astītes jeb mūsu skatījumā „Rīgas rātes fiksās drātes”.

Atpakaļ