Alt title

Īpašais ēdiens janvārī restorānā KEY to RIGA

01. Janvāris
2016
Īpašais ēdiens janvārī restorānā KEY to RIGA

Kad jauns gads iesācies ar vērienu, gribās vēl mazliet pakavēties svētku sajūtās un brīnumu pilnajā gada nogalē. Ēdienu gastronomija virmoja augstu vilni ikviena mājās vai ciemojoties pie sev tuviem, mīļiem cilvēkiem.

Neskādējot sev gardumus un našķus Decembrī, Janvārī restorānā KEY to RIGA īpašais ēdiens tieši saldummīļiem - Rudzu maizes kārtojums jeb „Preilene svītrainā ņieburā”, kuru baudot, gremdēties atmiņās par bērnību, skolas gadiem, aizvadīto gadu un domājot par saviem mērķiem, pozītīviem brīžiem un laimes piepildījumiem turpmāk.
Atpakaļ