Alt title

Februāris - Karstā alus mēnesis

01. Februāris
2017
Februāris - Karstā alus mēnesis

Lai cik jocīgi liktos, alus ir viens no tiem nedaudzjiem dzērieniem, ko parasti pasniedz atdzesētu. Tuvojoties sveču mēnesim un sveču dienai, senie latvieši alu pasniedza saviem viesiem un šis dzēriens baudāms ir arī siltā veidā.

Siltu alu senie latvieši pasniedza nosalušiem viesiem, un tas ir arī brīnumlīdzeklis saaukstēšanās gadījumā. Lai uzlabotu tā garšu, tika pievienotas dažādas brīnumzālītes un garšaugi.

Eiropas Gastronomijas reģiona 2017. ietvaros restorānā KEY to RIGA Februāris tiek atzīmēts un svinēts kā karstā alus mēnesis, kura laikā ikvienam alus mīļotājam, jaunumu izmēģinātājam, nosalušam viesim vai vienkārši degustatoram piedāvājam četru veidu karstalus, kas pagatavoti uz tumšā, gaišā un nefiltrētā alus bāzes ar pievienotām dažādām garšvielām un citām sastāvdaļām.

Tumšais karstalus ar medu un citronu

Karstais alus ar dzērveņu sulu

Karstais alus ar ābolu sulu un rumu

Karstais alus ar smitsērkšķiem

Cena visiem karstaliem: 5.00 Eiro

Atpakaļ