Alt title

Šefpavāra Alda Odziņa jaunumi mūsu ēdienkartē 2019

04. Jūlijs
2019
Kapteiņa Horna loms (Alus mīklā ceptas reņģes ar lazdu riekstiem un uzkodu mērci)

Kapteiņa Horna loms (Alus...

Zvejnieka ikdiena (Siļķe ar biezpienu un kartupeļiem)

Zvejnieka ikdiena (Siļķe ar...

Aiz Rīgas vaļņiem (Baraviku krēmzupa ar kazas pelnu sieru un grauzdiņiem)

Aiz Rīgas vaļņiem (Baraviku...

Rīgas rātes fiksās drātes (Dažādu zivju zupa ar saldo krējumu)

Rīgas rātes fiksās drātes...

Birģermeistars liek padot zivi (Laša balotīne ar baltvīna - sviesta mērci)

Birģermeistars liek padot...

Daniela Rebusa pods (Karstais podiņš ar dārzeņiem, liellopa fileju un zaļo piparu – saldā krējuma mē

Daniela Rebusa pods (Karstais...

Samsona nešana uz baznīcu (Cūkgaļa ar marinētiem gurķiem saldā krējuma mērcē un kartupeļu – kaņepju

Samsona nešana uz...

Trīs vīri kādreiz bija…(200 g) (Liellopa filejas steiks ar sarkanvīna mērci)

Trīs vīri kādreiz...

Guļošs vērsis (Lēni gatavoti jaunlopa vaigi ar grilētiem dārzeņiem un sarkanvīna mērci)

Guļošs vērsis (Lēni...

Kam vilna, tas jācērp (Jēra kājas steiks (rump steak) ar bazilika pesto un zaļo piparu – saldā krēju

Kam vilna, tas jācērp (Jēra...

Hercoga piparu steiks  (250 g) (Liellopu gaļas antrekots ar zaļo piparu  - saldā krējuma mērci)

Hercoga piparu steiks (250 g)...

Kā grēka plūdos (Lēni gatavota cūkas krūtiņa medus glazūrā ar zaļo piparu – saldā krējuma mērci)

Kā grēka plūdos (Lēni...

Amzieris ar galma dāmu (Medota pīles krūtiņa ar sarkanvīna mērci, brūkleņu ievārījumu un grūbām ar l

Amzieris ar galma dāmu...

Izģērbies, māsa Veronika! (Ābolu strūdele ar vaniļas mērci un saldējuma bumbu)

Izģērbies, māsa Veronika!...

Atpakaļ
Uz augšu